UFC-pomolla selkeä visio Conor McGregorin seuraavasta vastustajasta – ”Tämän ottelun on tapahduttava”

© Kuva: Getty Images
Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Conor McGregorin seuraavalla vastustajalla on spekuloitu siitä lähtien, kun irlantilaisen lyhytaikainen visiitti nyrkkeilyn puolelle päättyi.

Viime yönä Tony Ferguson ja Kevin Lee ottelivat UFC:n kevyen sarjan väliaikaisesta mestaruusvyöstä. Ferguson voitti ottelun ja on rankingeissa ensimmäinen haastaja ottelemaan McGregoria vastaan painoluokan varsinaisesta mestaruusvyöstä.

Viime vuosina on todistettu, ettei rankingjärjestys ole ainut määrittävä tekijä ottelupareja muodostaessa. UFC on toteuttanut viime vuosina lukuisia ns. ”megaotteluita”, joissa yleisölle mielenkiintoiset ottelijat laitetaan samaan häkkiin rankingjärjestyksistä piittaamatta.

McGregorin ja Nate Diazin välinen trilogiaottelu lukeutuu kategoriaan ”megaottelut”. Ottelu olisi taattu kassamagneetti ja moni on pitänyt Diazia vahvimpana ehdokkaana McGreogrin seuraavaksi vastustajaksi.

UFC 216-tapahtuman lehdistötilaisuudessa UFC:n presidentti Dana White esitti oman näkemyksensä McGregorin seuraavasta vastustajasta.

– Kukaan ei ole puhut Nate Diazista. Se on pelkkää internetin huhupuhetta. Ferguson on tällä hetkellä tilapäinen mestari ja McGregor on mestari. Se on ottelu, jossa on eniten järkeä. Tämän ottelun on tapahduttava.

White paljasti myös McGregorin paluun mahdollisen ajankohan.

– Olemme käyneet alustavia keskusteluja siitä. Hän haluaa otella vielä tänä vuonna. Hän kävi Ibizalla juhlimassa ja palasi hetkeksi kotiin. Meidän täytyy antaa hänen päästellä hieman höyryjä.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!