UFC:n kärpässarjassa menestystä niittänyt Henry Cejudo selvisi verrattain vähällä Kaliforniassa riehuvassa maastopalossa.

Uutisoimme aiemmmin, että Cejudo joutui pakenemaan yöllä tulipaloa hyppäämällä hotellin toisesta kerroksesta alas.

Cejudon manageri Ali Abdelaziz vahvisti tapahtuneen MMA Junkielle.

– Hän heräsi yöllä palohälytykseen, mutta ajatteli sen olevan väärä hälytys, joten hän meni takaisin nukkumaan. Hän heräsi neljältä aamulla huoneen ollessa savun vallassa.

– Hänellä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin hypätä parvekkeelta alas. Hän poltti jalkansa tullessaan alas. Hän on turvassa, Abdelaziz sanoi.

Abdelazizin mukaan Cejudo ei saanut vakavia vammoja eikä loukannut nilkkaansa, kuten esimerkiksi San Francisco Chronicle raportoi.

Mielipahaa aiheutti henkilökohtaisten tavaroiden menettäminen. Cejudo pakeni hotellihuoneestaan mukanaan vain puhelin. Sen sijaan muu mukana ollut omaisuus, kuten vuoden 2008 olympiakulta jäi tulen armoille.

Cejudo voitti Pekingin olympialaisissa kultaa vapaapainissa 55-kiloisten sarjassa.

Cejudon seuraava ottelu ei ole uhattuna. Abdelazizin mukaan Cejudo ja Sergio Pettis kohtaavat suunnitellusti UFC 218 -tapahtumassa 2. joulukuuta.

Tuoreimpien tietojen mukaan Kalifornian raivoavissa maastopaloissa on kuollut 17 ihmistä, 180 on kadoksissa ja 25 000 on evakuoitu. Rakennuksia on tuhoutunut 2000.