UFC-tähti otteli läpi vaarallisen bakteeritulehduksen ja rajun painonpudotuksen – ”Se melkein tappoi minut”

© Kuva: Getty Images
Veikkausliigassa KuPS - FC Interiin löytyy tipsiä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Kevin Lee joutui toteamaan Tony Fergusonin paremmaksi mieheksi kaksikon kohdatessa UFC 216-tapahtuman pääottelussa. Ferguson pakotti Leen luovuttamaan ottelun kolmannessa erässä kolmiokuristuksella.

Lee paljasti ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa kärsineensä vakavasta bakteeritulehduksesta nimeltä stafylokokki. Kyseessä on vapaaottelijoille hyvin ominainen tulehdus ihossa, joka on hyvin kivulias ja voi aiheuttaa korkean kuumeen.

Leellä oli huomattavia ongelmia tiputtaa painoaan sallittuihin lukemiin. Ensimmäisessä virallisessa painonpudotuksessa Lee oli ylipainoinen mutta onnistui yhden tunnin aikana saamaan painonsa painoluokan edellyttämiin lukemiin.

– Stafylokokki oli iso tekijä vaikeassa painonpudotuksessa. Olen kamppaillut tulehduksen kanssa nyt viikon, eikä se todellakaan auttanut minua painonpudotuksessa.

– En aikonut tuottaa pettymystä kaikille epäonnistumalla painonpudotuksessa, olin valmis leikkaamaan jalkani irti, jotta olisin yltänyt sallittuihin lukemiin. Se, hemmetti soikoon, melkein tappoi minut.

Veikkausliigassa KuPS - FC Interiin löytyy tipsiä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!