© Kuva: Getty Images

Agentti kiistää sisäpiiripaljastuksen – Conor McGregorille kova rangaistus töppäilystä?

Pelaa riskitön veto Liigaan ja tienaa jopa 205 euroa!

The Association of Boxing Commissions and Combative Sports -järjestön puheenjohtaja Mike Mazzulli paljasti MMA Hour -ohjelmassa, ettei Conor McGregoria nähdä joulukuussa UFC 219 -tapahtumassa.

Vapaaottelun sisäpiirissä vaikuttava Mazzulli vahvisti, että UFC rankaisisi kovalla kädellä McGregoria, joka töppäili Dublinissa perjantaina Bellator 187:ssa.

McGregor riehaantui täysin vapaaotteluillassa, kun hänen ystävänsä Charlie Ward otti viime sekunnin voiton John Redmondista. UFC-tähti kiipesi jopa häkin reunalle ja antoi nyrkkinsä puhua, kun toimitsija yritti estää McGregorian kiipemästä häkkiin (UUTINEN).

Kehätuomari Marc Goddard pyysi McGregoria poistumaan välittömästi häkistä, mistä UFC-tähti suuttui. McGregor intoutui tuuppimaan Goddardia ja huutelemaan, vaikkei hänellä ollut edes oikeutta mennä häkkiin

Mazzulli on jutellut McGregorin hölmöilyistä UFC:n edustajan kanssa.

– He ovat jo rangaisseet McGregoria. Hän ei tule enää tekemään rahaa tänä vuonna, mikä oli myös oma suositukseni UFC:lle, Mazzulli sanoi.

McGregorin agentti Audie Attar kiisti MMA Fightingille Mazzullin tiedon. UFC ei vastannut MMA Fightingin kysymyksiin.

McGregor on vasta neuvottelemassa UFC 219 -tapahtumaan osallistumisesta. McGregorin on odotettu kohtaavan Tony Fergusonin joulukuussa kevyen sarjan mestaruusvyön puolustamisessa.

Pelaa riskitön veto Liigaan ja tienaa jopa 205 euroa!