Vasta korsisarjan mestaruusvyönsä Rose Namajunasille menettänyt Joanna Jędrzejczyk ei ole ensimmäisestä UFC-tappiostaan huolimatta hukannut itseluottamustaan. Kriitikoiden palautevyöryn kohteeksi joutunut puolalaisottelija ei aio nöyrtyä häviöstä huolimatta.

– Ihmiset ovat sanoneet, että hävisin ylimielisyyteni ja röyhkeyteni vuoksi. Heille haluan sanoa vain sen, että palaan entistä röyhkeämpänä, äänekkäämpänä ja ylimielisempänä. Tämä johtuu siitä, että tiedän arvoni. Olen suurempi ottelija kuin yksi otteluilta antaa ymmärtää. Virheitä sattuu kaikille. Olen edelleen mestari. Minähän tämän sarjan rakensin. Puolustin vyötäni viisi kertaa. Se merkitsee jotain, Jędrzejczyk uhosi MMAJunkien haastattelussa UFC:n Shanghain otteluillan lehdistötapaamisessa.

Entinen korsisarjan kuningatar hylkää myös väitteet siitä, että tappio olisi musertanut hänet henkisesti.

– Jotkut eivät voi uskoa, että hymyilen. Elämäni on parempaa kuin koskaan. Olen hyvällä tuulella ja katson elämässä eteenpäin. Monet uskovat, että minun pitäisi itkeä ja surra. Tiedän kuitenkin kuka olen. Käsittelen tappion, ja olen entistä vahvempi, puolalaisottelija vannoi.

Jędrzejczyk hävisi korsisarjan mestaruuden Rose Namajunasille ensimmäisen erän tyrmäyksellä 4. marraskuuta UFC:n New Yorkin otteluillassa. 14-1 -ottelutilaston omaavalla puolalaisella ei ole vielä tiedossa uutta ottelua.