Lauantain piti olla tärkeä päivä Venäjän maastohiihtomaajoukkueelle, mutta kansainvälinen hiihtoliitto FIS otti aikalisän.

FIS ei pystynyt tekemään syyskokouksessaan vielä päätöstä siitä, että pääseekö venäläiset kohuhiihtäjät maailmancupiin. Venäjän hiihtoliiton puheenjohtaja Jelena Välbe kertoi uutistoimisto RIA Novostille, että FIS haluaa ensin tutustua perin pohjin KOK:n päätökseen, jonka se teki hiljattain. FIS kertoo 23. marraskuuta mahdollisesta päätöksestään.

Kansainvälinen Olympiakomitea antoi Aleksandr Legkoville, Jevgeni Beloville, Maksim Vylegzhaninille, Aleksei Petuhoville, Jevgenia Shapovalovalle ja Julia Ivanovalle elinikäiset olympiapannat dopingrikkomuksen takia (UUTINEN). Lisäksi venäläiskuusikon tulokset mitätöitiin Sotshin olympiakisoista, mikä tarkoitti usean mitalin menettämistä.

Venäläiset ovat valittaneet KOK:n rangaistuksista kansainväliseen vetoomustuomioistuimeen CASiin.

Venäjän hiihtomaajoukkueen päävalmentaja Markus Cramer kertoi lauantaina Aftonbladetille, että Legkov ei hiihdä ainakaan maailmancupin avauksessa ensi viikolla Rukalla.