Kotimaisen vapaaottelutähden Teemu Packalenin paluu UFC-häkkiin on yhä lähempänä. Turkulaisottelija on kuntouttanut harjoituksissa hajonnutta polveaan jo reilun kuukauden, ja mies on lokakuun alussa tehdyn leikkauksen jälkeen päässyt kuntouttamaan jalkaansa jo kuntosalille asti.

– Näin aamuni alkavat nykyään, vapaaottelija iloitsi Instagram -videossaan.

Teemu Packalenin tuore treenivideo

Packalenin oli tarkoitus otella viime lokakuussa UFC:n Puolan otteluillassa, mutta joutui vetäytymään ottelusta kesken harjoitusleirin rikottuaan polvensa eturistisiteet epäonnisessa treenionnettomuudessa. Polvi leikattiin saman kuun alussa. Turkulaiskamppailija on keskittynyt kuntouttamaan polveaan fysioterapialla ja voimaharjoittelulla siitä lähtien.

30-vuotias Finnfightersgymin salin kasvatti on otellut UFC:ssä kolmesti. Hän nousi suuren maailman tietoisuuteen ottamalla yhden UFC-historian nopeimmista lopetusvoitoista takakuristuksella ranskalaisesta Thibault Goutista. Viimeksi hän otteli maaliskuussa UFC:n Lontoon otteluillassa, missä hän kärsi tyrmäystappion ensimmäisessä erässä brittilupaus Marc Diakieselle.