Brassiottelija Jose Aldo ei ole varmastikaan yksin asiansa kanssa.

UFC:ltä vaaditaan toimia. Höyhensarjan titteliotteluun valmistautuva Aldo näkee, että UFC:n olisi otettava seuraava askel kevytsarjassa, jossa Conor McGregor pitää yhä mestaruusvyötä pitkän matsitauon jälkeen.

McGregor voitti kevytsarjan tittelin marraskuussa vuonna 2016, muttei ei ole sen jälkeen otellut UFC:ssä. Tämän vuoden irlantilainen on keskittynyt nyrkkeilyyn, jossa mies kääri megarahat viihdematsissa legendaarista Floyd Mayweatheria vastaan.

– Jumalalle kiitos, että minun sarjassani tapahtuu. Jokainen urheilija unelmoi mestaruudesta ja tittelimatsista, mutta McGregor pidättelee tilannetta. UFC:n on tehtävä se, mikä sille kuuluu: sen on otettava vyö pois tai laitettava McGregor puolustamaan sitä. Kaikki odottavat sitä, Aldo sanoi MMAFightingin mukaan.

McGregoria tuskin tullaan näkemään enää tänä vuonna Octagonissa. UFC-supertähden valmentajan mukaan McGregor palaisi häkkiin vasta ensi vuoden puolivälissä. Aldo uskoo, että väliaikaisella mestarilla Tony Fergusonilla olisi hyvät mahdollisuudet voittaa McGregor.