Conor McGregorin tuttu kilpakumppani Jose Aldo otti kantaa irlantilaisen tempaukseen rynnätä häkkiin onnittelemaan salikaveriaan Charlie Wardia Bellator 187 -otteluillassa. Aldo kertoi ymmärtäneensä Conorin tunnetilaa tilanteessa ja tehneensä itsekin ennen samoin.

– Mielestäni se oli ihan normaalia. Hän on tunteellinen kaveri, ja irlantilaisen otellessa hänen maanmiehensä elävät ottelua todella suuresti hänen mukanaan. En tuomitse häntä. Olen itsekin tehnyt samoin. Olen hypännyt häkkiin ja tuomari on puhunut minulle, mutta olen tehnyt niin silti. Niin saattaa vain tapahtua tunnnekuohussa, ja jotkut asiat ovat sääntöjä suurempia, Aldo puolusti vanhaa verivihollistaan MMAFighting.comin haastattelussa.

Vapaaottelumaailman kuumin tähti McGregor on saanut rankkaa kritiikkiä käytöksestään Bellatorin otteluillassa. McGregor ryntäsi eräkellon soitua onnittelemaan Charlie Wardia luultuaan maanmiehensä voittaneen ottelun.

Kehätuomari Marc Goddard tuli kuitenkin väliin, sillä ottelu ei ollut vielä todellisuudessa päättynyt. McGregor raivostui tästä ja tönäisi Goddardia ja läpsäisi myöhemmin päähän toista toimitsijaa.

Irlantilaistähden käytös tuomittiin ankarasti niin ottelijoiden kuin mediankin suunnalta, sillä kamppailulajeissa tuomareiden koskemattomuutta pidetään arvossa. McGregoria odottaa mahdollinen rangaistus, joka voi olla sakkoja ja ottelukielto.

Jose Aldo valmistautuu itse parhaillaan uusintaotteluun Max Hollowayn kanssa, jossa on panoksena UFC:n höyhensarjan mestaruusvyö.