New England Patriotsin tähtihyökkääjä Rob Gronkowski päätyi tekemään kenties uransa tyhmimmän tempauksen eilisyön NFL-ottelussa Buffalo Billsiä vastaan. Isokokoinen sisempi laitahyökkääjä latasi ilkeän näköisen taklauksen suoraan maassa makaavaan pelaajaan tilanteessa, jossa pallo ei ollut enää edes liikkeessä.

Twitterissä levinnyt video tilanteesta on kuohuttanut amerikkalaisen jalkapallon ystäviä pahemman kerran. Itse taklauksen lisäksi ihmisiä on närästänyt se, ettei Patriots-tähti saanut hölmöilystään edes ottelurangaistusta.

– Gronk ei lentänyt tästä ulos, koska Patriots, videon Twitteriin ladannut käyttäjä raivosi.

NFL Retweet

@NFLRT
Gronk wasn't ejected for this because...Patriots

Gronkowski taklasi Buffalon puolustajaa Tre’Davious Whitea tilanteessa, jossa White onnistui sieppamaan pallon lennosta kesken syötön, joka oli tarkoitettu Gronkowskille. Ryöstön jälkeen White menetti tasapainonsa ja kaatui maahan, mutta Patriots-hyökkääjä hyppäsi Whiten selkään rajusti ilman selvää syytä.

White nousi vaivalloisesti ylös ja hänet jouduttiin saattamaan kentältä ulos. Gronkowski sai myöhemmässä vaiheessa ottelua rangaistuksen tempustaan, ja pahoitteli tekoaan jälkeenpäin Whitelle. 26-vuotias Superbowl-voittaja Gronkowski kertoi likaisen taklauksen johtuneen hetken mielijohteesta ja turhautumisesta.

– Se oli likainen taklaus, se on selvää. Nämä ovat juuri niitä temppuja, mitä NFL ei halua nähdä. Jos tuomarit eivät nähneet sitä tilanteen keskellä, heillä olisi ollut toki mahdollisuus katsoa se uusintana videolta. Todella likaista peliä, Buffalon takakentän puolustaja Micah Hyde kirosi.

Gronkowski oli pelin jälkeen äärimmäisen pahoillaan tilanteesta. Hän pyysi anteeksi Whitelta lehdistön pommittaessa häntä kysymyksillä pukuhuoneessa. Patriots-tähti oli silminnähden häpeissään teostaan NBC:n urheilutoimittajan Raul Martinezin julkaisemalla Twitter-videolla.

– Haluan pyytää anteeksi Tre’Davious Whitelta. En ole tuollaisten pommien jakelemisen bisneksessä. Siinä tilanteessa olin vain todella turhautunut ja hermostunut. Se vain tapahtui. En oikeasti usko tuollaisten osumien kuuluvan peliin. Olen todella pahoillani. Olin vain niin turhautunut. Siinä se, tilanne vain tapahtui, Gronkowski pahoitteli.

Raul Martinez

@RaulNBCBoston
Here's #Patriots tight end Rob Gronkowski @RobGronkowski after the game and his apology to @TreWhite16.
"I'm not in the business of that. It was just a lot of frustration. I was just really frustrated at that moment. Just want to apologize to Tre'Davious White."