Pitkäaikainen ESPN:n nyrkkeilyasiantuntija Teddy Atlas on saanut potkut suositulta amerikkalaiselta urheiluun keskittyvältä tv-kanavalta. Irtisanomisen taustat ovat vähintään kummalliset, sillä urheilukanavan uskotaan pelänneen kommentaattorin suorasanaisten mielipiteiden ärsyttäneen Top Rank -promootiota liian pahasti.

Päällimmäisenä syinä potkuihin pidetään Atlaksen armotonta kritiikkiä Jeff Hornin kyseenalaiselle voitolle Manny Pacquiaosta. Horn toi lähetyksissä useasti ankarat mielipiteensä ottelun kohua herättäneestä tuomaripäätöksestä, ja sanoi Hornille suoraan ottelun jälkeisessä haastattelussa uskovansa, että Horn hävisi ottelun.

Asiantuntija latoi heinäkuisessa ottelulähetyksessä liudan haukkuja myös Top Rankin suuntaan. Atlas väitti promootion suosineen kotikaupungin poikaa ja tuomareiden lahjoittaneen voiton Hornille pelkästä hyvästä yrityksestä.

LA Timesin haastatteleman nimettömän kanavan sisäisen lähteen mukaan viimeinen pisara ESPN:lle oli Mike Tysoniakin 80-luvulla valmentaneen Atlaksen käyttäytyminen juontajapariaan kohtaan tuoreessa lähetyksessä marraskuussa. Atlas haukkui uuden asiantuntijan Mark Kriegelin mielipiteitä ja kyseenalaisti hänen ammattitaitoaan.

Ennen asiantuntijauraansa Atlas on tullut tunnetuksi useiden huippunyrkkeilijöiden valmentajana. Hän on valmentanut urallaan muun muassa Alexander Povetkinia, Michael Mooreria ja Timothy Bradleytä.

Atlas ja ESPN eivät ole toistaiseksi suostuneet kommentoimaan potkuja medialle.