Serena Williams hävisi ensimmäisen paluuottelunsa raskautensa jälkeen

© Kuva: Getty Images
Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Naisten tenniksen supertähti Serena Williams yritti räjähtävää paluuta lajinsa huipulle ensimmäisessä ottelussaan äitiyslomansa jälkeen. Kovasta taistelusta huolimatta se jäi tällä kertaa vain yritykseksi latvialaisnousukas Jelena Ostapenkon piestessä Williamsin ratkaisevassa tie breakissa lukemin 10-5 Abu Dhabissa Mubadala World Championship -kisoissa.

Pitkä tauko näkyi epäilemättä Williamsin pelissä, sillä moninkertaisella WTA-mestarilla oli vaikeuksia pysyä 20-vuotiaan tennislupauksen perässä.

Ostapenko voitti ottelun ensimmäisen erän vahvasti neljän pelin putkella lukemin 6-2. Williams väläytteli vanhoja taitojaan iskemällä tasoihin toisessa erässä 6-3 -lukemilla. Ratkaisevassa tie breakissa, jossa ensimmäisenä kymmenen pistettä voittanut nappaisi voiton Ostapenko päihitti amerikkalaistähden lukemin 10-5.

Williams myönsi ottelun jälkeen, että hänestä tuntui erikoiselta pelata taas kovimmalla tasolla ensimmäistä kertaa reilun kymmenen kuukauden tauon jälkeen.

– Äitiys on aivan mahtavaa. Tuntui todella erikoiselta olla kentällä taas pitkästä aikaa. Katselin koko ajan leirini suuntaan, että onko tyttäreni Olympia kunnossa. Oli kuitenkin hienoa palata taas kentälle, tennistähti hehkutti.

Williams pelasi viimeksi ennen äitiyslomaansa tammikuussa, jolloin hän voitti siskonsa Venuksen Australian avoimien finaalissa. Ensi vuonna 23-kertainen Grand Slam -voittaja aikoo palata puolustamaan turnauksen mestaruuttaan.

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!