UFC:n kevytsarjan maailmanmestarin Conor McGregorin fanit ovat saaneet elää jännityksessä jo piinaavan pitkään. Suurisuinen vapaaottelutähti ei ole paljastanut kovinkaan paljoa tämän vuoden suunnitelmistaan. Ennen vuodenvaihdetta mies vannoi kuitenkin palaavansa UFC-häkkiin vuonna 2018.

Nyt asialle saatiin melko vahva varmistus. Irlantilaisen päävalmentaja John Kavanagh vahvisti Pohjois-Irlannin BBC:n haastattelussa, että McGregor ottelee todennäköisesti vapaaottelussa vielä tänä vuonna.

– Hän on palannut harjoittelemaan vapaaottelua lähes joka päivä. 2018 tulee olemaan suuri vuosi meille. Conor on edelleenkin maailmanmestari. Minulla on hänen UFC-mestaruusvyönsä kotonani. Nyrkkeily oli hauska kiertoreitti, mutta kamppailulajit ovat minun intohimoni. Jos minulla on asian kanssa mitään tekemistä, Conor ottelee tänä vuonna UFC:ssä, Kavanagh paljasti.

McGregor otteli viimeksi kahdeksankulmaisessa häkissä yli vuosi sitten. Irkkutähti voitti kevytsarjan mestaruuden Eddie Alvarezilta syksyllä 2016, mutta ei ole vielä puolustanut titteliään kertaakaan.

Kamppailutähti oli otsikoissa koko viime vuoden ajan kokeiltuaan ammattilaisnyrkkeilyä lajilegenda Floyd Mayweatheria vastaan. McGregor joutui kärsimään elokuisessa huippuottelussa teknisen tyrmäystappion moninkertaisen maailmanmestarin käsittelyssä. Kummatkin ottelijat tienasivat taloudellisesti menestyneestä otteluillasta satoja miljoonia dollareita.