Entinen nyrkkeilyn olympiavoittaja pidätettiin epäiltynä lasten hyväksikäytöstä

© Kuva: Getty Images

Vuoden 1984 Los Angelesin olympialaisissa kultamitalin voittanut nyrkkeilymestari Paul Gonzales pidätettiin tällä viikolla Kaliforniassa epäiltynä lapsen hyväksikäytöstä. Los Angelesin sheriffi epäilee, että nyrkkeilysalin valmentajana toimineella miehellä on vielä enemmänkin uhreja.

Gonzales asetettiin syytteeseen kahdeksasta felonysta, eli törkeästä rikoksesta. Neljä rikoksista liittyy lasten seksuaaliseen hyväksikäyttöön.

Menestyksekkään nyrkkeilyuran amatöörinä tehnyt Gonzales on toiminut viimeiset kymmenen vuotta Los Angelesin kaupungin ylläpitämän nyrkkeilysalin valmentajana. Sheriffi uskoo Gonzalesilla olevan lisää uhreja juuri työhistoriansa vuoksi.

– Tämän tapauksen syytösten perusteella lasten valmentajana ja mentorina toimineella Gonzalesilla on todennäköisesti muitakin uhreja. On syytä epäillä, että kymmenen vuoden varrella on ollut muitakin lapsia, jotka joutuivat epäillyn seksuaalisten hyökkäysten kohteiksi, viranomaisen tiedotteessa kerrottiin Orange County Registerin mukaan.

Gonzalesin on määrä kohdata syytteensä 18. tammikuuta oikeudessa. Miestä uhkaa pahimmillaan vuosikymmenien vankeusrangaistus rikoksistaan.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!