Pikajuoksija Zharnel Hughes koki järkyttävän yllätyksen Jamaikalla.

Kingstonissa paikallisen seuran kanssa harjoitteleva brittijuoksija kohtasi West Indiesin yliopiston parkkipaikalla ryöstäjän.

– Olin laittamassa lenkkareitani auton takakonttiin, kun kaveri ilmestyi ja osoitti aseellaan minua päähän. Hän halusi saada puhelimeni. Juoksin karkuun ja kaveri alkoi ampua, Hughes sanoi Jamaica Gleanerille.

Juoksija manageri Norman Peartin mukaan tilanteeseen puuttui kolmas osapuoli. Tällä miehellä oli aseenkantolupa ja hän pääsi yllättämään ryöstäjän.

Rosvo ja kolmas mies ampuivat aseillaan, mutta kumpikaan ei tiettävästi loukkaantunut.

– Ikävää, että tuollaista tapahtui. Olen varma, että yliopisto tekee jotain turvallisuuden eteen, Peart kommentoi BBC:lle.

Hughes ei saanut tilanteessa vammoja, eikä rosvo saanut vietyä hänen puhelintaan. Ryöstäjä kuitenin säikäytti urheilijan pahasti.

– Hän tärisi, mutta veti myöhemmin treenit läpi. Häneltä ei viety mitään. Poliisitutkimukset ovat käynnissä, Peart totesi.

– Zharnel ei halua puhua siitä. Hän haluaa unohtaa sen ja keskittyä tulevaan kauteen, manageri painotti.

Zharnel Hughes

@zharnel_hughes
Lost for words, but thankfully I’m okay. Today would be a day I definitely won’t forget. 🙏🏾 #ThankYouGod

Zharnel Hughes

@zharnel_hughes
“Protect me from the wicked and evil that tries to come near me” 🙏🏾Thank you guys for keeping me in prayer, I am okay. My utmost respect to each and everyone of you!! #StrongerNow 💪🏾💯