UFC:n naisten höyhensarjan maailmanmestari Cristiane ”Cyborg” Justino väitti tällä viikolla ottelevansa vain kuusi viikkoa edellisen MM-ottelunsa jälkeen painoluokan kovimpiin haastajiin kuuluvaa Megan Andersonia vastaan promootion Australian otteluillassa. Entinen Invicta-promootion mestari ei kuitenkaan pitänyt brassitähden vihjailusta, vaan tyrmäsi ne suoraan pötypuheina.

– Enpä tiennyt, että voit hyväksyä ottelun, jota sinulle ei ole edes tarjottu. Cris eikä hänen tiiminsä ei ole saanut mitään tarjousta otella minua vastaan Australiassa huhuista. UFC yritti kyllä järjestää ottelua, mutta Perthin ottelukortti on jo varattu kokonaan täyteen. Joten emme tule ottelemaan kuuden viikon päästä siellä. He voivat sanoa mitä vaan ja yrittää saada minut näyttämään huonolta, mutta näin asia on, MM-haastaja kihisi Instagram-päivityksessään.

Justino puolusti MM-vyötään viime viikonloppuna UFC:n kääpiösarjan entistä tittelinhaltijaa Holly Holmia vastaan vakuuttavin ottein. Anderson ei ole taas otellut viime vuoden tammikuun jälkeen.

Australialainen Megan Anderson on voittanut urallaan kahdeksan ja hävinnyt kaksi ammattilaisottelua. Uransa vuonna 2013 aloittanut kamppailija saavutti Invictan höyhensarjan maailmanmestaruuden tammikuussa päihitettyään Charmaine Tweetin toisen erän teknisellä tyrmäyksellä.