Toimintaelokuvista tutun Jean-Claude Van Dammen ja vapaaottelija Cody Garbrandtin välisessä sparriharjoituksessa tapahtui pieni vahinko.

Näyttelijänä, mutta myös taistelulajien taitajana mainetta niittänyt Van Damme harjoitteli kehässä yhdessä Garbrandtin kanssa. Sparritreeni sai yllättävän käänteen, kun Van Damme pyyhkäisi oikealla jalallaan Garbrandtia kasvoihin.

Potku ei ollut kova, mutta Garbrandt poltti päreensä. Van Damme oli tapahtuneesta selvästi pahoillaan ja pyysi anteeksi.

– Olin niin vihainen, olin niin raivona. Kaveri potkaisi minua hampaisiin. Minun teki mieli repiä hänen päänsä irti, mutta hän on Jean-Claude. Mitä siinä voisi tehdä, Garbrandt sanoi Daily Starin mukaan.

Video tapahtuneesta on levinnyt laajalle sosiaalisen median välityksellä. Iso osa kommentoijista pitää Garbrandtia itkupillinä, jonka olisi itse pitänyt olla tilanteessa hereillä.

Garbrandt on entinen UFC:n kääpiösarjan mestari. 57-vuotias Van Damme perehtyi jo nuoruudessaan muun muassa karaten ja potkunyrkkeilyn saloihin.

Video tapahtuneesta löytyy täältä.