Vapaaottelija Gabi Garcian valmistautuminen viimeisimpään sovittuun otteluun ei mennyt aivan toivotulla tavalla.

32-vuotiaan Garcian piti kohdata joulukuun lopulla Shinobu Kandori vapaaotteluorganisaatio Rizin FF:n tapahtumassa. Matsi peruuntui, koska vaaka osoitti Garcian olleen punnituksessa peräti 12 kiloa yli painorajan (uutinen).

Garcian mukaan hänen piti lopettaa painonpudotus kesken vakavien oireiden vuoksi.

– Päätin olla tiputtamatta painoa, koska tunsin melkein kuolevani, Garcia sanoi TMZ Sportsin mukaan.

Brassiottelija kertoi kärsineensä päänsärystä, näkökentän sumentumisesta ja jatkuvasta nenäverenvuodosta painonpudotuksen aikana. Lopulta Garcia päätti jättää painontiputuksen kesken. Hän huomautti, että hän ylitti painorajan noin kahdeksalla kilolla uutisoidun 12 kilon sijaan.

Garcia on kuitenkin pahoillaan siitä, että sovittu matsi piti perua.

– Minä hyväksyin tämän ottelun. Tämä on minun syyni, nainen painotti.