Ampumahiihtäjä Mari Laukkanen sanaton sosiaalisen median edessä: ”Ehkä joskus rajaton rakkaus ajaa kokovartaloketutuksen yli”

© Kuva: Getty Images

Ampumahiihtäjä Mari Laukkasen otteet Etelä-Korean talviolympialaisissa viilsivät urheilijaa itseään kivuliaasti. Suomalaisurheilijan tunteellinen itseruoskinta kosketti syvästi myös suomalaisia urheilufaneja.

Vaikka pettynyt Laukkanen antoi kansalle luvan ”jopa vihata” häntä suoritustensa takia, ei kukaan onneksi moiseen sortunut. Tapahtui täysin päinvastoin, ja somekansa riensä lohduttamaan ja tsemppaamaan suomalaistähteä. Esimerkiksi Twitter täyttyi sadoista Laukkasta tukevista viesteistä, joissa häneen valettiin uskoa sekä ymmärrystä päättyneistä olympiakisoista.

Viestit ovat myös kantautuneet Laukkaselle asti. Kotiinsa palannut urheilija twiittasi lukeneensa lähes tuhat kontaktia kisoja koskien.

– Kotona. Virallinen #sohvaperunat “armahdus”👇🏻💙🙈 ja 967 muuta luettua kontaktia myöhemmin…Sanaton. Hämmästynyt. Ehkä joskus tää rajaton rakkaus ajaa tämän kokovartaloketutuksen yli, Laukkanen twiittasi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.