Arvuuttelut vapaaottelutähti Conor McGregorin seuraavasta siirrosta käyvät kiivaina. Nyt oman lusikkansa soppaan on laittanut entinen nyrkkeilymestari Paulie Malignaggi.

Viime vuonna irlantilaisen kanssa ennen tämän elokuista nyrkkeilyottelua Floyd Mayweatheria vastaan sparranneen Malignaggin mielestä tämän tulisi lopettaa kokonaan uransa.

– Mayweather murjoi hänet viime vuonna ja mielestäni hänen ei pitäisi otella ollenkaan. Hän on kehno nyrkkeilijä ja vapaaottelussa hänen pitäisi otella kovia vastustajia vastaan, Malignaggi totesi Sky Sportsin haastattelussa.

Malignaggin ”ohje” jatkaa koko viime syksyn jatkunutta suunsoittoa hänen ja McGregorin välillä. Kaikki alkoi jenkkinyrkkeilijän poistuttua irlantilaisen sparrileiriltä ja McGregorin leirin julkaistua sparrauksesta videon, joka näytti osoittavan Malignaggin olleen vaikeuksissa.

Kiista jatkui pitkin loppuvuotta ja Malignaggi vaati McGregoria kanssaan nyrkkeilykehään. McGregor puolestaan ehdotti Malignaggille kohtauspaikaksi UFC-häkkiä.