Huima video: Järkälemäinen kehonrakentaja haastoi kevyemmän miehen vapaaotteluhäkissä – tyly lopputulos hätkähdytti somessa

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia

Brittiläinen kehonrakentaja Blessing Abodiwu päätti kokeilla onneaan vapaaotteluhäkissä. Hurjan kokoinen voimanpesä saapui SBG:n kamppailutallin salille kokeilemaan sparraamista, ja sai vastaansa ammattilaisottelija Peter Queallyn. Vaikka miesten kokoero oli melkoinen, lopputulos oli lihaskimpun kannalta varsin tyly.

Conor McGregorin leirin hallitseman The MacLife -kanavan Youtube-video näyttää, kuinka Abodiwu saapuu salille uhkuen itseluottamusta. Kehonrakentaja vitsailee ja naureskelee sparraamisesta arvaamatta lainkaan, mitä tuleman pitää.

Miehet ryhtyvät sparramaan, ja Abodiwu saa huomata nopeasti olevansa mukavuusalueensa ulkopuolella. Järkälemäinen voimailija yrittää kaikkea lyömisestä painiin, mutta ei saa tehtyä mitään teknisesti ylivertaiselle vapaaottelijalle.

Kymmeniä kiloja kevyempi, mutta jopa 14 ammattilaisottelua urallaan taistellut Queally leikittelee jättiläisen kanssa hymyssä suin ja dominoi harjoitusottelua täysin.

Lopulta Abodiwu väsyy vapaaottelun armottomaan tempoon, ja joutuu luovuttamaan. Brittitähti vitsailee pärjänneensä yllättävän hyvin ja tiedustelee asiaa Queallylta.

– Meni aika hyvin, vai mitä?

– Nojoo, kestävyyskuntoa sopisi ehkä kehittää, Qually lohkaisee miesten paiskatessa kättä nauraen.

Katso video ylhäältä tai tästä linkistä.

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia