UFC:n suurin supertähti Conor McGregor ei ole otellut vapaaotteluhäkissä yli puoleentoista vuoteen. Kamppailufanit ovat vaatineet promootiota riistämään kevytsarjan mestaruusvyön irlantilaiselta venähtäneen sapattivapaan vuoksi. Nyt McGregor kuitenkin väittää, että tarjoutui ottelemaan vapaassa MM-ottelussa, mutta UFC kieltäytyi ehdotuksesta.

Höyhensarjan ykköshaastajan Frankie Edgarin oli tarkoitus kohdata painoluokan hallitseva mestari Max Holloway 3. maaliskuuta UFC 222 -otteluillassa. Holloway loukkaantui kuitenkin vasta, ja joutui vetäytymään huippumittelöstä.

Pitkästä ottelutauostaan arvosteltu McGregor yllätti torstaina väittämällä, että olisi tarjoutunut hyppäämään otteluun Hollowayn tilalle. Irkkutähden mukaan hän odotti ottelua jo innolla, mutta UFC kieltäytyi hänen tarjouksestaan.

McGregor väitti UFC:n sanoneen, ettei promootio pystynyt hankkimaan tarpeeksi rahaa voidakseen maksaa irlantilaisen hulppeita palkkapyyntöjä.

UFC-mestarin julistus herätti kaksijakoisia tunnelmia sosiaalisessa mediassa. Monet ilahtuivat siitä, että kamppailutähti varmisti paluunsa häkkiin. Useat kamppailun ystävät epäilivät irlantilaisen kuitenkin vain sumuttavan heitä tuulesta temmatuilla väitteillä.

McGregor rikkoi vasta UFC:n historian ennätyksen pisimmän mestaruuden puolustuksien välisestä tauosta. Irkkustara voitti kevytsarjan mestaruusvyönsä Eddie Alvarezilta yli 460 päivää sitten eikä ole puolustanut titteliään vielä kertaakaan.