Ison-Britannian Elise Christien olympialaiset eivät ole sujuneet kovin onnellisten tähtien alla. Ei neljä vuotta sitten Sotshissa eikä nyt Pyeongchangissa.

Sotshissa Christie sai tappouhkauksia eteläkorealaisilta faneilta kolaroituaan maan supertähti Park Seung-hi:n kanssa ja samoissa kisoissa hän menetti hopeamitalin diskauksen takia.

Paremmin ei ole mennyt nytkään. 500 metrillä Christie kaatui ja lauantain 1500 metrillä tuli todella paha kolari kiinalaisen Li Jinyan kanssa ja Christie näytti saavan jalkaansa pahan haavan Lin luistimesta. Hän makasi tuskissaan radan reunalla ennen kuin tie vei suoraan sairaalaan.

– Se oli hirveä törmäys. Sitä on vaikea katsoa, näyttää siltä että hänen jalkansa tai akillesjänteensä meni. Tämä on kirjaimellisesti kauheaa ja kärsin hänen kanssaan, joukkuekaveri Sharlotte Gilmartin sanoi Daily Mailille.

– On liian aikaista sanoa miten vakava vamma on. Emme mieti [tulevaa 1000 metrin] kisaa nyt, hänen terveytensä on se, josta olemme huolissamme, joukkueenjohtaja Mike Hay jatkoi.