Kuvat: Tenniskaunotar esiintyi ällistyttävän kuumissa bikinikuvissa – sai tempaukselle isänsä luvan

© Kuva: Getty Images

Tennistähti Genie Bouchard teki toisen esiintymisensä vähissä vaatteissa Sports Illustratedin suositussa uimapukunumerossa. Tällä kertaa 23-vuotiaan kanadalaiskaunottaren ei tarvinut kuitenkaan hävetä ratkaisuaan lainkaan, sillä hän sai aivan virallisen luvan tempaukseen isältään.

Bouchard jakoi sosiaalisessa mediassa kuvakaappauksen tekstiviesteistä isänsä kanssa. Tennistähtönen kertoi olleensa helpottunut isänsä reaktioon, jonka mukaan kuvat olivat ”hyvällä maulla toteutettuja”.

– Noniin, ”isi” hyväksyy asian. Luojan kiitos, kanadalaispelaaja naureskeli kuvatekstissä.

Nuoren naisen bikinikuvat olivatkin varsin näyttävää jälkeä. Kaunotar villitsi hehkeillä otoksillaan fanejaan toden teolla.

Bouchard on niittänyt mainetta miestenlehtien lisäksi myös tenniskentillä. Parhaimmillaan amerikkalainen on voittanut yhden WTA-turnauksen kaksinpelissä ja yltänyt WTA-listan kuudennelle sijalle elokuussa 2014.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.