NFL-tähti menehtyi järkyttävässä autokolarissa – onnettomuuden aiheuttajana rattijuoppo

© Kuva: Getty Images

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan mediahuomion vei viikonloppuna oikeutetusti mestaruusottelu Super Bowl, joka on yksi maailman suurimmista urheilutapahtumista. Hurjan mestaruushurmoksen keskellä monilta jäi huomaamatta järkyttävä tragedia, jossa vain 26-vuotias NFL-pelaaja Edwin Jackson menetti henkensä rattijuopon uhrina.

Jackson kuoli kammottavassa onnettomuudessa lauantaiyönä. Indianapolis Coltsin puolustuksen tukimies oli Uber-taksin kyydissä Indianapolisin I-70-maantiellä. Jackson oli tuntenut olonsa hieman huonovointiseksi, ja pyysi kuskia pysäyttämään auton tien reunaan voidakseen haukata happea ulkona.

Kun Jackson ja kuljettaja astuivat ulos autosta, takaa kaahasi yhtäkkiä Ford F-150-lava-auto, joka törmäsi miehiin täyttä vauhtia. Jackson ja taksikuski Jeffrey Monroe kuolivat tilanteessa välittömästi.

Onnettomuuden aiheuttajaksi paljastui laiton maahantulija Manuel Orrego-Savala, joka yritti paeta rikospaikalta jalan. Mies jäi kuitenkin poliisin haaviin lähes heti tilanteen jälkeen. 37-vuotias Orrego-Savala oli humalassa, ja antoi poliisille aluksi väärennetyn henkilöllisyystodistuksen.

Jackson oli yksi Coltsin puolustuksen parhaimmista pelaajista. Vuonna 2016 hän pelasi kaikki kauden 16 ottelua täräyttäen tilastoihinsa 66 taklausta. Viime kausi jäi mieheltä kuitenkin kokonaan välistä, sillä hänet asetettiin loukkaantumisen vuoksi injury reservelle, eli loukkaantuneiden pelaajien reserveihin. Loukkaantumislistalle asetetut pelaajat eivät voi enää palata pelaamaan samalla kaudella.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.