Nyrkkeilyn huipputallin Sauerlandin tähtiottelijoiden kokoonpano kaventuu jälleen. Managerointiyrityksen siivistä karkasi tällä viikolla muun muassa WBA-liiton entinen ylemmän välisarjan mestari Jack Culcay.

Firman riveistä erosivat vasta myös alemman raskassarjan tähti Enrico Koelling ja ylemmän keskisarjan huippuottelija Stefan Haertel.

Kahden ottelun tappioputkessa oleva Culcay ilmoitti päätöksestään torstaina Facebook-sivuillaan. 32-vuotias ecuadorilainen hävisi vuonna 2016 WBA-vyönsä Demetrius Andradelle, ja kärsi sen jälkeen tappion Maciej Suleckille.

Hartel ja Koelling ottelevat kummatkin marraskuun alussa uuden manageritallinsa SES:n riveissä. Koellingilla on allaan tappio Artur Beterbieville. Voittamaton Haertel otteli viimeksi lokakuussa, jolloin hän päihitti Viktor Polyakovin.