Tennislegenda uskoo Roger Federerin ajan olevan jo kohta ohi, seuraajatkin jo selvillä – ”Se ei tule kestämään ikuisesti”

© Kuva: Getty Images

Roger Federer voitti viikko sitten jo 20:nnen grand slam-turnauksensa, mutta entinen tennistähti ja nykyään Saksan tennisliiton miestenniksen johtopaikalla istuva Boris Becker uskoo pian olevan jo uusien mestareiden aika.

Becker on parhaillaan maansa Davis Cup-joukkueen mukana Australian Brisbanessa ja antoi medialle paljon puhuvan lausunnon.

-Me tietysti rakastamme katsoa Rogerin(Federer) voittokulkua, mutta se ei tule kestämään ikuisesti. Tulevaisuus on siinä mitä näemme täällä, Becker sanoi Tennis World USA-lehdelle ja viittasi molempien Brisbanessa pelaavien maiden ykköspelaajiin, Saksan Alexander Zvereviin,20, ja Australian Nick Kyrgiokseen, 22.

Becker uskookin molempien lyövän pian läpi lajin todelliseen eliittiin. Zverev on tällä hetkellä maailmanlistalla 5:s ja Kyrgios 14:s.

Kuusinkertainen grand slam-voittaja lisäsi tulevaisuuden lupauksiin myös mainiosti viime viikolla Australian avoimissa pelanneen Etelä-Korean Hyeon Chungin.

-Meidän täytyy vain antaa heille lisää aikaa. Esimerkiksi Sashan(Zverev) täytyy tottua siihen, että hän on yksi maailman parhaista ja odotukset ovat aina pilvissä kun hän on kentällä. Monesti jos et ole finaalissa, ihmiset kutsuvat turnausta epäonnistuneeksi, vaikka eihän se niin tietenkään ole, Becker toteaa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.