UFC:n keskisarjan konkarit Michael Bisping ja Luke Rockhold eivät totisesti ole parhaita ystävyksiä. Vapaaottelijat ovat uhonneet useaan otteeseen kohtaavansa toisensa mielellään toista kertaa häkissä. Uusintamittelön yksityiskohdat vaikuttavat olevan vain hieman pimennossa, kuten UFC:n ikuistama viestinvaihto Twitterissä osoittaa.

Rockhold jakoi aiemmin Twitter-tilillään kuvan, jossa hän julkisti saaneensa pestin Polo Ralph Laurenin hajuvesimalliston mainoskasvona. Bisping ei ilmeisesti arvostanut vanhan vastuksensa häkin ulkopuolisia uraliikkeitä, ja päätti suolata jenkkitähden yhdellä ytimekkäällä ilmaisulla.

– Paskanaama, britti-iskijä täräytti Rockholdin kuvan kommenttiosiossa.

– Allekirjoita [ottelu] sopimus, amerikkalaisottelija vastasi.

– Minulle ei ole annettu sellaista. Usko tai älä, maailma ei pyöri sinun egoististen tarpeitesi ympärillä, Bisping latasi takaisin.

– Älähän nyt, Michael. Älä valehtele faneille. Allekirjoita sopimus, Rockhold intti.

UFC

@ufc
No love lost between these two it seems ...

Kahdeksankulmaisen häkin veteraanit ovat ottaneet yhteen kerran ennenkin. Silloinen painoluokan hallitseva mestari Rockhold suhtautui ikääntyvään Bispingiin liian ylimielisesti, eikä kunnioittanut brittiottelijan teräviä nyrkkeilytaitoja. Bisping tyrmäsi Rockholdin ensimmäisessä erässä, ja amerikkalainen hävisi MM-vyönsä nolosti 37-vuotiaalle haastajalleen.

Uusintaottelu sopisi vanhoille vihamiehille vallan mainiosti, sillä kummallakin on allaan häviöt. Kummankin ottelijan tie MM-otteluun on tällä hetkellä myös selvästi tukossa. Bisping on aiemmin puhunut myös lopettavansa uransa pian.