Kissanaisen paluu! UFC-kaunotar riisui vaatteensa vain tavallista punnitusta varten – ihailijat villiintyivät täysin

© Kuva: Getty Images

UFC-ottelija Cathilee ”Cat” Zingano palasi kahdeksankulmaiseen häkkiin pitkän tauon jälkeen viime lauantaina UFC 222 -otteluillassa. Vaikka mukaan ei tarttunutkaan voittoa, sai kauneudestaan tunnettu ”Alfakissa” ainakin liudan uusia faneja.

Kamppailutähden Instagram-video innosti ihailijoita toden teolla. Otteluillan virallisesta punnitustilaisuudesta kuvatulla videolla jenkkitähti riisuu päällysvaatteensa ja astelee vaa’alle pelkissä urheilubikineissä.

Fanit villiintyivät täysin huippukuntoon treenatun naisen vartalosta. Video sai yli sata tuhatta katselukertaa ja satoja kommentteja, jotka hehkuttivat kaunottaren säihkyvää ulkonäköä.

Zingano kohtasi lauantaina brasilialaishaastaja Ketlen Vieiran. Yli puolentoista vuoden tauolta palanneen Zinganon otteluilmeessä näkyi kuitenkin pahasti ruostetta.

Amerikkalaisottelija jäi rankasti mankelin väliin brassinousukkaan käsittelyssä. Brasilialaisen jujutsun ja judon musta vyö Vieira heitti Zinganon toistuvasti mattoon ja murskasi vastustaan maantasossa hurjalla paineella.

Koko yleisön yllätykseksi tuomarit eivät kuitenkaan nähneet ottelua aivan yksipuolisena selkäsaunana. Voitto suotiin Vieraille hajaäänituomiolla. Yksi tuomari olisi antanut voittomerkinnän Zinganolle.