Taitoluistelun MM-kilpailut pyörähtävät käyntiin Italian Milanossa keskiviikkona.

Venäläinen Sport-Ekspress on listannut MM-kisojen kuumimmat kaunottaret. Aviisin listauksessa on mukana myös Suomen Viveca Lindfors. Hän lunasti Suomelle paikan Pyeongchangin olympialaisiin, mutta Etelä-Koreassa kilpaili Lindforsin sijaan Emmi Peltonen. Nyt Lindfors pääsee näyttämään osaamistaan MM-jäällä.

Sport-Ekspressin listalla on Lindforsin lisäksi yhdeksän muuta urheilijaa. Jäätanssija Aleksandra Stepanova, 22, on yltänyt parinsa Ivan Bukinin kanssa kahdesti EM-pronssille. Venäläinen Natalja Zabijako kilpailee parikilpailussa yhdessä Aleksandr Enbertin parina. Zabijako ja Enbert ylsivät Pyeongchangissa kahdeksanneksi.

Mariah Bell oli Yhdysvaltain mestaruuskisoissa viides, mutta hän sai paikan MM-kisoihin Karen Chenin ja Ashley Wagnerin jättäydyttyä pois. Slovakian Nicole Rajicova oli Pyeongchangin olympialaisissa 14:s.

Ranskalainen jäätanssija ja olympiamitalisti Gabriella Papadakis koki todella ikävän yllätyksen Pyeongchangin olympialaisissa, kun naisen asu petti kesken kilpailusuorituksen. Amerikkalainen Madison Hubbell on parinsa Zachary Donohuen kanssa olympianelonen jäätanssissa.

Venäläinen Evgenia Tarasova kilpailee pariluistelussa Vladimir Morozovin kanssa. Kanadan Kathleen Osmond nappasi Pyeongchangissa olympiapronssia naisten yksilökilpailussa.

Alexa Scimeca Knierim kilpaili paritanssissa miehensä Chris Knierimin kanssa Pyeongchangissa. Amerikkalaispari sijoittui 14:nneksi, mutta sai pronssia joukkuekilpailusta.