Australialaisella tennispelaajalla Bernard Tomicilla on mennyt viime aikoina lujaa kaikkialla muualla paitsi ”työmaalla”.

Reilu kuukausi sitten hän hän ei mahtunut Australian Davis Cup-joukkueeseen ja syytti maan liittoa korruptiosta (uutinen).

Nyt aussi on Tennis World USA:n mukaan jälleen myrkyn silmässä, sillä hänen seuruettaan epäillään nuoren naisen juoman terästämisestä Australian Gold Coastilla sijaitsevassa yökerhossa.

21-vuotias Paige McCarthy joutui tapahtuman vuoksi sairaalaan ja hänen vanhempansa syyttivät siitä yhtä Tomicin seurueessa ollutta miestä.

Tennispelaajan reaktio tapahtuneeseen on ollut tavanomaisen kummallinen, kun paikallinen The Gold Coast Bulletin asiaa häneltä kysyi.

– Sain juuri miljoona dollaria neljästä päivästä I’m a Celebrity, Get Me Out of Here- ohjelmasta, ostin juuri jälleen uuden talon, Tomic vastasi, täysin ohi kysymyksestä.

Australialainen ei ole pelannut tennistä sitten tammikuun ja viittasi vastauksessaan tosi-tv-ohjelmaan jossa oli mukana hetken aikaa.

Erittäin lahjakkaana pidetty Tomic on pudonnut tenniksen maailmanlistalla jo sijalle 174, oltuaan parhaimmillaan 17:s.