Australialainen tennispelaaja Bernard Tomic on jälleen aiheuttunut kohua lausunnoillaan.

Kaikki alkoi, kun Australian Davis Cup-joukkueen kapteeni Lleyton Hewitt ei valinnut Tomicia ensi viikonloppuna Saksan kohtaavaan joukkueeseen. Tästä kimpaantuneena Tomic vähätteli joukkueen mahdollisuuksia menestyä ilman häntä ja lähti tosi-tv-sarjan kuvauksiin Etelä-Afrikkaan.

Hewitt antoi tämän jälkeen lausunnon, jossa epäili pelaajan mahdollisuuksia palata enää koskaan maajoukkueeseen.

– En välitä mitä Lleyton sanoo, en ole koskaan hävinnyt hänelle, Tomic vastasi

Tomic sanoi myös aikovansa näyttää epäilijöilleen ja palaavansa vielä tulevaisuudessa joukkueeseen. Sitä ennen hän kuitenkin vaatii muutoksia maansa tennisliitossa, jota arvostelee järein sanoin.

-Olemme nähneet tämän jo FIFA:ssa (Kansainvälinen jalkapalloliitto), miten he olivat korruptoituneita, tiedän että myös siellä (Australian tennisliitossa) on samoja ongelmia. Ehkä voin tulevaisuudessa puhua siitä, Tomic lataa.

Aikoinaan erittäin lahjakkaana pidetty Tomic, 25, on katastofraalisen viime kautensa seurauksena pudonnut maailmanlistalla sijalle 168. Parhaimmillaan hän oli kaksi vuotta sitten 17:s.

Hänen yrityksensä päästä kauden ensimmäiseen grand slam-turnaukseen. Australian avoimiin, päättyi tappioon viimeisellä karsintakierroksella. Medialle hän antoi tämän jälkeen erikoisia kommentteja.

– Lasken vain rahojani, miljooniani. Se on kaikki mitä teen, Tomic totesi.

Lähde: radioaustralia.net.au