Äärimmäisen tiukan ottelun hajaäänipäätöksellä helmikuussa hävinnyt UFC-kamppailija Tim Means väitti Twitterissä, että hänelle maksettiin voittobonus kohuottelusta jälkikäteen.

Amerikkalaisottelija kohtasi Sergio Moraesin reilu kuukausi sitten UFC:n Brasilian otteluillassa. Means hävisi ottelun hajaäänituomiolla, mutta useat fanit ja muut lajitoimijat olivat eri mieltä päätöksestä. Moni koki jenkki-iskijän voittaneen ottelun selvin erävoitoin.

Means sai iskettyä ottelussa perille reilusti Moraesia enemmän merkittäviä osumia, joilla pitäisi olla erityinen painoarvo tuomareiden pistekorteissa. Jopa 129 Meansin jakamasta 282 iskusta oli merkittäviä osumia. Moraes ylsi vain 87 merkittävään osumaan. Means sai kolmannen erän lopussa myös lyötyä vastuksensa kanveesiin asti.

Päätöksen epäilijöiden joukossa oli ilmeisesti myös UFC-presidentti Dana White, jos Meansia on uskominen. UFC-ottelija hehkutti keskiviikkona Twitterissä, että hänen työnantajansa maksoi hänelle vasta yleensä vain nimensä mukaisesti voittajille tarkoitetun voittobonuksen.