Rankoista päihdeongelmista kärsineen NFL:n huippuoluokan pelinrakentajalupauksen Johnny Manzielin ura on vakaalaudalla. Nuorukaisen uusien tunteikkaiden Twitter-viestien perusteella Manziel toivoisi kuitenkin epätoivoisesti saavansa uuden mahdollisuuden NFL:ssä.

Texas A&M:n yliopiston huippulupauksella oli avaimet käsissään upeaan uraan amerikkalaisen jalkapallon kärkiliigassa. Yliopistosarjassa loistavia otteita esitellyt pelinrakentaja varattiin vuonna 2014 NFL:ään ensimmäisen kierroksen 22. varausvuorolla.

Hurja menestys ja mediahuomio oli kuitenkin parikymppiselle urheilijalle hieman liikaa. Supertähteä vedettiin mukaan juhlimaan suuntaan jos toiseenkin. Vapaa-ajan aktiviteetteihin kuuluivat rankka päihteiden käyttö.

Manzielin varannut Cleveland Browns ei pitänyt näkemästään. Loistavasta potentiaalistaan huolimatta nuorukaisen peliotteet eivät vakuuttaneet, ja hänen todettiin olevan liian epäkypsä aloittavan pelinrakentajan tehtävään.

Yliopistotähti joutui mukaan toistuviin julkisuuskohuihin ja aiheutti joukkueelleen melkoisen määrän kielteistä PR:ää. Browns päätti lopulta vapauttaa Manzielin sopimuksestaan kesällä 2016.

Manzielille ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin palata Texas A&M:ään opiskelijaksi. Nyt 25-vuotias on laittanut elämänsä kuntoon, ja pysynyt raittiina jo pidemmän aikaa.

Tuoreissa Twitter-päivityksissään mies vakuutti antavansa mitä tahansa, että saisi pelata NFL:ssä vielä uudestaan. Manziel on täynnä uutta tarmoa.

– Pelaisin vaikka ilmaiseksi. Kyse ei ole rahasta, vaan siitä, että saisin tehdä mitä rakastan, Manziel avautui.

Johnny Manziel

@JManziel2
I’ll play again for FREE. It’s not about the money it’s about getting back to doing what I miss and love.

Johnny Manziel

@JManziel2
I’m reflecting on the past..not dwelling on it. Only way to go for me is up #ComebackSZN

Johnny Manziel

@JManziel2
I’ve been down and out for too long. Nothing but positivity on this end