UFC-mestari poikkeuksellisen rehellisenä tulevasta MM-ottelustaan: ”Se tulee olemaan todellinen painajainen”

© Kuva: Getty Images
Keskiviikon liiganostona Lukko - Ilves! Lunasta talletusbonus!

UFC:n keskisarjan maailmanmestari Robert Whitaker valmistautuu parhaillaan puolustamaan MM-vyötään kuubalaista huippuhaastajaa Yoel Romeroa vastaan. Vaikka australialainen on voittanut Romeron jo kerran, ei hän odota helppoa uusintaottelua.

Whitaker ei aio tuudittautua aiemman nappisuorituksen tuomaan turvallisuuden tunteeseen. Päinvastoin – aussiottelija aikoo valmistautua painajaismaiseen taisteluun kahdeksankulmaisessa häkissä.

– Romero tulee olemaan äärimmäisen rankka matsi. Se oli varsinainen sota jo ensimmäisellä kerralla. Se on ehdottomasti yksi urani vaikeimmista otteluista tähän asti. Se oli yksi pahimmista myös henkiseltä puolelta, sillä loukkaannuin ensimmäisessä erässä ja jouduin vain kestämään sen läpi loppuun asti. Hän on vain niin kova kilpailija ja ottelija. En elä missään illuusiossa. Uskon, että se [uusintaottelu] tulee olemaan todellinen painajainen.

Aussitähdellä ei ole mielessään mitään taikatemppuja onnistuneeseen MM-puolustukseen. Ainoa tapa valmistautua hurjaan kärkimittelöön on harjoitella kovimmalla mahdollisella tasolla.

– Aion varmistaa, että treenaan niin äärimmäisen kovaa, kuin on mahdollista. Minun on oltava paras Robert Whitaker mitä voin olla tähän asti, UFC-mestari päätti.

Lähde: AAP

Keskiviikon liiganostona Lukko - Ilves! Lunasta talletusbonus!