Kampuksen Dynamon iltapuhde Futsal-liigan välierissä oli sunnuntaina lauantaita helpompi. Ilveksen esitys ei ollut likimainkaan yhtä ärhäkkä kuin lauantaina. Dynamo otti pelin tiukasti hallintaansa alkuminuuteilta asti ja loi useita vaarallisia tilanteita.

Ilves nosti prässiään vasta 11. minuutilla. Kovaotteinen peli johti Ilveksen virhetilin täyttymiseen ja kortteihin. Dynamon ensimmäinen maali syntyi 15. minuutilla Sergei Korsunovin näyttävästä vapaapotkusta ylänurkkaan. Pian sen jälkeen Ilveksen virhetili täyttyi, ja ”Sege” Korsunov pääsi uudestaan kokeilemaan Ilves-vahti Leo Rantasen torjuntataitoja. Ne eivät riittäneet, vaan Korsunovin tulinen veto varmisti taukolukemiksi 2-0 Dynamolle.

Ilves päätyi pelaamaan ilman maalivahtia jo toisen puoliajan alkuminuuteilta lähtien. KaDy tiivisti omaa peluuttamistaan, ja kentällä työskentelivät lähinnä Mikko ja Jukka Kytölä, Miika Hosio, Jani Korpela ja Korsunov. Heidän lisäkseen kentällä nähtiin vain Markus Rautiainen. Ilveksen reikäpaitapeli tuotti pahimmillaan maalinedushässäköitä, joissa KaDyn maalivahti Juha-Matti Savolainen sai kolhuja.

Hosio pääsi kokeilemaan osumatarkkuuttaan tyhjään maaliin pallonriistonsa jälkeen 13. minuutilla, mutta osui vain tolppaan. KaDylla oli ottelun lopussa vielä tiukkoja hetkiä, kun Jukka Kytölälle tuomittu käsivirhe omalla rangaistusalueella tuotti rangaistuspotkun, jonka Tomi Lahtinen kuitenkin kolautti tolppaan. KaDy sai virheensä täyteen pari minuuttia ennen loppua, mutta Ilveksen takaa-ajo ei kuitenkaan tuottanut heille kaivattua kavennusta, vaan sen sijaan ”Maagi” Hosio pääsi pistämään pallon tyhjiin ja taululle loppulukemat 3-0.

”Juppis” Savolainen oli tyytyväinen joukkueen otteisiin.

– Tämä oli hyvä peli meiltä joukkueena. Tehtiin hyvin töitä, puolustettiin yli 12 minuuttia alivoimalla. Ilves sai aikaan muuutama laukauksen, ei kovin vaarallisia paikkoja. Maalinedustalla oli törmäyksia ja joitain muita pieniä sattumuksia, ei mitään vakavaa, näitä sattuu. Olemme tehneet Dynamossa paljon töitä ja treenanneet kovaa, että jaksetaan pelit loppuun asti, ja hyvin kaverit jaksoivat, Savolainen sanoi KaDyn tiedotteessa.

Dynamon parhaana palkittiin Mikko Kytölä ja Ilvekseltä Tomi Lahtinen. Yleisöä oli paikalla 332 henkeä.

Seuraava ja mahdollisesti ratkaiseva kohtaaminen pelataan ensi lauantaina Tampereella.

Toisessa välierässä Leijona Futsal otti Sievistä 5-3-vierasvoiton ja johtaa ottelusarjaa KaDyn tavoin 2-0. Ottelusarja on niin ikään katkolla ensi viikolla.