Miesten Futsal-liigan välierät alkoivat Kampuksen Dynamon osalta lauantaina kotivoitolla 4-2 (0-2). Tamperelainen Ilves FS pääsi ottelussa hyvään alkuun ja kahden maalin johtoon Juha-Pekka Torvisen ja Rafael Giorgion maaleilla. KaDy oli kuitenkin toisella tehokkaampi ja nousi rinnalle ja ohi.

KaDyn maalihanat avautuivat poikkeuksellisella tavalla, kun maalivahti Juha-Matti Savolainen huomasi Ilveksen maalivahdin olevan irti maalistaan ja sai käsistäpotkunsa omalta maaliltaan vieraiden maaliin. Muina maalintekijöinä KaDylta onnistuivat Jani Korpela, Miika Hosio ja Jukka Kytölä, kaikki tehokkaan kolmeminuuttisen aikana.

KaDyn valmentaja Antti Syrjälä oli mielissään siitä, että tappiotilanne kääntyi voitoksi.

– Upea nousu vaikean jakson jälkeen. Teimme pelimme itse liian vaikeaksi ensimmäisellä jaksolla ja annoimme vastustajalle maalipaikkoja. Tämän jälkeen Ilves pääsi käyttämään hyvää puolustustaan. Onneksi maalivahtimme Savolaisen upea maali vapautti joukkuettamme, ja pelimme pääsi normaaleille urille, Syrjälä iloitsi KaDyn tiedotteessa.

Sievissä pelatussa toisessa välieräparissa Leijona Futsal onnistui voittamaan Sievin niukasti 1-0.

Välierät jatkuvat heti sunnuntaina toisilla otteluilla, jotka pelataan uuden systeemin mukaisesti samassa paikassa. KaDy ja Ilves pelaavat siis toistamiseen Jyväskylässä, Sievi ja Leijona Futsal Sievissä.