Jättijulkistus! Judon olympiavoittaja siirtyy vapaaotteluun – ilmoitti debyyttinsä ajankohdan

© Kuva: Getty Images
FA Cupissa maanantaina Bournemouth - Arsenal! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Amerikkalainen kaksinkertainen judon olympiavoittaja Kayla Harrison julkisti tuoreessa MMA Hourin haastattelussa siirtyvänsä ammattilaisvapaaottelijaksi. Jenkkitähti tekee debyyttinsä häkissä 21. kesäkuuta.

Lontoon ja Rion olympialaisissa kultamitalit saavuttanut Harrison aloittaa vapaaottelu-uransa PFL-promootion riveissä. Vaikka amerikkalaiskamppailija paljasti tietävänsä jo ensimmäisen vastustajansa nimen, ei hän suostunut paljastamaan sitä vielä.

Harrison hehkutti olevansa mielissään uudesta uraliikkeestään. Nainen on harjoitellut vapaaottelutaitojaan jo jonkin aikaa, palaen intoa mitata kykyjään kahdeksankulmaisessa häkissä.

– Olen odottanut jo kauan sitä, että pääsen ottelemaan. Aluksi se oli minulle vain sitä, että halusin kostuttaa jalkoni lajin parissa. Nyt, kun olen tehnyt sen, olemme odottaneet PFL:n laittavan hommansa kuntoon. Nyt kaikki on kasassa, Harrison hehkutti.

Ensimmäisenä amerikkalaisena judon olympiakultaa voittanut Harrison aikoo otella PFL:ssä 66 kilon painoluokassa. Judossa hän kilpaili lähes koko uransa -78 kilon sarjassa.

Lähde: MMA Hour

FA Cupissa maanantaina Bournemouth - Arsenal! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!