Ranskalainen triathlon-ottelija David Bellet-Brissaud on kadonnut viime perjantaina Etelä-Afrikan Port Elizabethissa lähdettyään hotelliltaan kohti kisapaikkaa, jossa hänen oli määrä ottaa osaa triathlon-kilpailuun.

48-vuotias ranskalainen oli matkustanut Johannesburgiin osallistuakseen Port Elizabethissa Iron Man Africa -kilpailuun, joka pidettiin viime sunnuntaina. Bellet-Brissaud nähtiin viimeksi perjantaina hänen hotellillaan.

– Hän tuli ulos huoneestaan, käveli hissiin ja käveli sen jälkeen kadulla, Port Elizabethin poliisin edustaja Priscilla Naidu kertoi Sport 24:lle.

Hotellin valvontakamerat ikuistivat miehen poistuvan hotellilta yhden aikaan yöllä. Hänen vaimonsa Lydia Bellet-Brissaud heräsi myöhemmin ja huomasi miehensä kadonneen. Sen jälkeen kolmiottelijaa ei ole nähnyt toistaiseksi kukaan.

Vaimon mukaan ranskalaisurheilija oli ollut innoissaan, mutta myös hermostunut sunnuntain kilpailusta.

Port Elizabethin poliisi tiedotti Bellet-Brissaudin katoamisesta maanantaina. Miehen perhe tarjoaa 12 000 Etelä-Afrikan randin arvoista palkkiota kaikista vihjeistä, jotka voisivat auttaa Bellet-Brissaudin löytymisessä.

Lähde: Sport 24