11-vuotias Anna Hursey ei ole ihan tavallinen nuori tyttö. Hän edustaa nimittäin Walesia Kansainyhteisön kisojen pöytätenniksessä.

Eikä Hursey ole joutunut kisoissa pelkästään sivustakatsojaksi. Wales pelasi perjantaina joukkuekilpailussa Intiaa vastaan ja nuori tähti muodosti Charlotte Careyn kanssa voittoisan nelinpeliparin.

Kisojen nuorin urheilija Hursey ja Carey voittivat ottelunsa 3-2. Koko joukkueottelu päättyi lopulta Intian voittoon, mutta ottelun puhutuin pelaaja oli tällä kertaa häviäjäjoukkueessa.

Walesin valmentaja Steve Jenkins kehuikin nuorta tulevaisuuden tähteä ottelun jälkeen vuolaasti.

– He eivät ole koskaan aiemmin pelanneet yhdessä ja päätin valita heidät ottelupariksi vaistollani. Charlotte on ykköspelaajamme, ja uskoin hänen voivan auttaa Annaa. Se onnistui hyvin ja antaa meille jatkossa lisää vaihtoehtoja, Jenkins totesi ottelun jälkeen.

Myös Carey kehui nuorta nelinpelipariaan.

– Olin todella ylpeä hänestä. Välillä hänen silmänsä vaeltelivat pitkin katsomoa, mutta kaiken kaikkiaan hän keskittyi todella hyvin. Halusimme saada hänelle itseluottamusta ja tuntemaan olevansa tarpeeksi hyvä, Carey totesi.

Hursey on joukkuetovereiden mukaan niin rauhallinen, että he välillä unohtavat tämän iän. On kuitenkin muutamia asioita, jotka hänen suhteensa on otettava huomioon.

– Hänen täytyy mennä meitä aiemmin nukkuaan ja meidän on estettävä häntä juomasta 12 energiajuomaa päivässä ja syömästä liikaa jäätelöitä vain siksi että niitä on tarjolla, Carey kertoo.