Amerikkalainen vapaaottelija Nick Newell on saanut UFC-pomo Dana Whitelta mahdollisuuden otella Tuesday Night Contender Series– otteluillassa ensi kesänä. Tapahtumassa katsastetaan tulevia kykyjä vapaaottelumaailman ykköspromootioon.

Erikoiseksi tilanteen tekee seikka, että Newell poikkeaa melkoisesti tavanomaisista vapaaottelijoista. Hänen vasen kätensä nimittäin loppuu kyynärvarteen, eli hän ottelee käytännössä yksikätisenä.

Newell ei ole antanut rajoitteensa kuitenkaan koskaan haitata itseään ja onkin otellut ammattilaisena jo 15 kertaa, häviten otteluista vain yhden. Miehen ura on välissä ehtinyt jo kertaalleen päättyä, mutta tämän vuoden maaliskuussa hän palasi jälleen ryminällä kehään (uutinen).

Tuolloin hän ilmoitti seuraavaksi tavoitteekseen UFC:n.

– Haluan kiittää Dana Whitea, Sean Shelbya ja Mick Maynard että he uskoivat minuun ja antoivat tämän mahdollisuuden, Newell sanoi MMA Fightingille.

Myös ottelijan manageri Ali Abdel-Aziz kiitti vuolaasti UFC-pomoa.

– Hän toteutti juuri yhden Nickin suurimmista unelmista, olen kiitollinen. Tällaiset asiat tekevät nöyräksi, Abdel-Aziz totesi.

Seuraava unelma, UFC-sopimus, vaikuttaisi nyt olevan vain yhden vakuuttavan voiton päässä.

Susan Cingari

@SusanCingari
It looks like #NickNewell @notoriousnewell is finally getting his shot at the #UFC. Newell will make his debut on Dana White’s Tuesday Night Contender Series this summer.
.
.
Newell holds a 14-1 record, his only loss delivered by ranked UFC lightweight #… ift.tt/2Fkr6dJ