Moniongelmaiselle NFL-superlupaukselle lisää murheita draftin alla – huumetestissä epäselvyyksiä

© Kuva: Getty Images

NFL-kykyjenetsijöiden papereissa ristiriitaisia arvioita saanut laitahyökkääjä Antonio Callaway sai lisää huonoja uutisia vain muutama päivä ennen tämän kevään varaustilaisuutta.

Kykyjensä puolesta Callawayta pidetään ensimmäisen kierroksen varauksen arvoisena pelaajana, mutta kentän ulkopuolella ongelmia on riittänyt niin paljon, että joidenkin seurojen kerrotaan pudottaneet 21-vuotiaan lahjakkuuden listoiltaan kokonaan.

Lisää lunta tupaan tuli tiistaina, kun Callawayn agentti ilmoitti pelaajan NFL:n Scouting Combine -tilaisuudessa antaneen huumetestin tulosten kertoneen testin laimentumisesta. Callawayn mukaan kyse on liiasta nesteytyksestä.

Callawayn on aiemmin väitetty syyllistyneen raiskauksen yritykseen, mutta tässä tapauksessa hänet vapautettiin epäilyistä. Pelaaja on jäänyt kiinni marihuanan käytöstä ja lisäksi hänellä on parhaillaan päällä kolme rikossyytettä luottokorttihuijaukseen liittyen. Kentän ulkopuolisten tapahtumien vuoksi Callaway oli Floridan yliopiston määräämässä pelikiellossa koko viime kauden eikä pelannut otteluakaan.

Kahden kauden aikana kentällä kerätyt 89 syötön kiinniottoa, 1 399 jaardia ja seitsemän touchdownia nostaisivat pelaajan huippuvarausten joukkoon, mutta kentän ulkopuoliset ongelmat voivat tiputtaa hänet ylijäämäpelaajien joukkoon.

– Hän on superlahjakas. Toisen kauden videonauhat näyttävät todella hyvältä. Mutta kentän ulkopuolella hän on kuin raiteiltaan suistunut juna. Surkeita päätöksiä jokaisessa käänteessä, eräs kykyjenetsijä kommentoi NFL.comille.

NFL:n varaustilaisuuden ensimmäinen kierros käynnistyy Texasissa torstaina 26. huhtikuuta paikallista aikaa. Loput varauskierrokset käydään perjantaina ja lauantaina.

Lähde: NFL.com.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.