18-vuotias ranskalaispyöräilijä Clément Delcros koki melkoisia kauhunhetkiä tiistaisella harjoituslenkillään Toulousessa, Lounais-Ranskassa: häntä ammuttiin.

– Ajoin ehkä 50 kilometrin tuntivauhtia loivaa alamäkeä, kun huomasin tien toisessa laidassa auton. Kun se oli kohdallani kuulin kovan pamauksen, Delcros kertasi tapahtunutta ranskalaiselle Directvelo– pyöräilysivustolle.

– Huomasin tämän jälkeen haavan vasemmassa olkapäässäni. Luulin aluksi jonkun pilailleen ja heittäneen minua kivellä tai jollakin. En todellakaan tajunnut mitä oli tapahtunut. Verta vuoti haavasta valtoimenaan ja vastaantulleet ihmiset kysyivät tarvitsenko apua. Olin kuitenkin jo lähellä sairaalaa, joten ajoin suoraan sinne, hän jatkoi.

Sairaalassa otettu röntgenkuva paljasti mistä haava oli tullut, olkapäässä oli luoti. Se oli mennyt melko siististi syvälle käteen ja lääkärit päättivät ettei sitä ollut tarpeen poistaa.

Hän palasi vielä seuraavana päivänä sairaalaan lisätutkimuksia varten ja teki myöhemmin asiasta rikosilmoituksen.

– Olen ihan ok, pystyn nostamaan käsivarttani. Olen kuitenkin surullinen ja järkyttynyt. Kun tajusin mitä oli tapahtunut, pohdin vain mitä idiootteja tuolla oikein liikkuu, Delcros manasi.

Nuori pyöräilylupaus kertoo ettei tajua miksi häntä ammuttiin. Vihamiehiä hänellä ei omien sanojensa mukaan pitäisi olla. Tilanne tapahtui myös niin nopeasti ettei hän ehtinyt edes panna merkille ohi ajaneen auton merkkiä.

– Tein tapahtuneesta ilmoituksen, mutta en oikein usko syyllisen löytyvän, Delcros sanoo.

Lähde: cyclingnews.com

http://