Rivit hajoavat! Myös toinen hopeajoukkueen MM-kultamitalisti lähtee – ”Äärettömän vaikea päätös”

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Aiemmin tänään kerroimme Jyväskylän Happeen tähtipelaajan Peter Kotilaisen siirrosta ulkomaille. Kotilainen ilmoitti asiasta eilen instagram-tilillään.

Tänään Happee julkisti myös toisen merkittävän menetyksen. Kotilaisen tavoin vuonna 2016 Suomen maailmanmestarijoukkueeseen kuulunut puolustaja Jonne Junkkarinen siirtyy ensi kaudeksi ulkomaille. Junkkarisen, 27, uusi seura on tuore Sveitsin mestari Floorball Köniz. Joukkuetta valmentaa Happee-taustainen Jyri Korsman.

– Äärettömän vaikea päätös jättää rakkaat kaverit, seura sekä fanit hetkeksi taakse ja suunnata ison muutoksen äärelle. Nyt saan kuitenkin ison mahdollisuuden kehittyä pelaajana ja ihmisenä paremmaksi, kun hyvin hoidettu seura ja tuttu valmentaja antavat avaimet omiin käsiini. Haluan vielä erikseen kiittää Suomen parhaita faneja ja kertoa, että kyllä me vielä hirviteatterissa tapaamme, Junkkarinen sanoi Happeen nettisivuilla julkaistussa uutisessa.

Junkkarinen solmi viime vuoden lopulla Happeen kanssa kolmivuotisen jatkosopimuksen, joka sisälsi ulkomaanpykälän. Happeen tiedotteen mukaan Junkkarinen pelaa sopimuskautensa loppuun Happeessa, kun aikanaan palaa Suomeen.

Junkkarisen lähdön myötä Happeen tämän kauden joukkueen runko menee vahvasti uusiksi. Kun myös Kotilainen lähtee ja hyökkääjä Veli-Matti Hynynen lopettaa uransa, päättyneen kauden kahdesta kärkiketjusta uupuu jo kolme pelaajaa.

Seuralle Junkkarisen lähtö ei tullut yllätyksenä.

– Totta kai olisimme todella mielellämme Junkan täällä pitäneet, mutta emme myöskään halunneet asettua siirron esteeksi. Hienoa, että hän saa mahdollisuuden näyttää kyntensä ulkomailla ja palaa aikanaan sitten hirvipaitaan, Happeen liigajoukkueen toiminnanjohtaja ja ainakin vielä päättyneellä kaudella joukkueen kapteenina toiminut Petri Kauko kommentoi.

Myös Happeen kannattajat olivat Kotilaisen ja Junkkarisen lähdöstä toisaalta harmissaan, mutta ymmärsivät tietysti, että maailman parhaimmistoon kuuluvat pelaajat haluavat kokeilla siipiensä kantavuutta myös ulkomailla. Katso yksi Happeen kannattajan tviitti alta.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!