© Kuva: Getty Images

Täydellinen painajainen: Suomen ykköstriathlonisti Kaisa Sali ajoi pyöräilyosuudella 15 kilometriä ylimääräistä – Romahti henkisesti juoksussa

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Suomen triathlonin ykköstähden Kaisa Salin kauden avauskilpailu Roomassa meni täysin penkin alle.

Sali keskeytti kilpailun juoksuosuuden alkuvaiheessa, mutta sitä edeltävät tapahtumat olivat vähintäänkin erikoiset. Kisan pyöräilyosuudella suomalainen nimittäin ajoi 15 kilometriä ylimääräistä!

– Reitillä oli noin kahdeksan kilometrin siirtymätaival ja tämän jälkeen meidän piti ajaa kolme kertaa lenkki, jonka jälkeen ajaisimme takaisin vaihtopaikalle siirtymätaivalta pitkin. Järjestäjät olivat yhtäkkiä lyhentäneet lenkkiä, Sali kertoi Facebookissa

Jostain syystä Sali kuitenkin ohjattiin vielä neljännelle kierrokselle, jonka hän ajoi lähes kokonaan ennen kuin tajusi tekemänsä virheen.

– Huomasin mokani, mutta aloitin silti juoksun. Romahdin kuitenkin henkisesti muutaman kilometrin jälkeen. Keskeyttäminen ilman välinerikkoa tai terveydellistä syytä on mielestäni pahinta, mitä kisassa voi tapahtua. Tänään kuitenkin multa loppui sisu, suomalainen kirjoitti.

Salin kauden päätähtäin on syksyllä käytävä Havajin legendaarinen Ironman-kilpailu, johon hän lähtee parantamaan kahtena edellisenä vuonna saavuttamaansa viidettä sijaa.

http://

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon