Floridalaisella kuntosalilla väkivaltaisen välikohtauksen aloittanut ja poliisin toimesta psykiatriselle osastolle viety NFL-tähti Richie Incognito paljasti kärsineensä varsin hurjista harhoista.

Uutisoimme aiemmin (linkki uutiseen), että entinen Miami Dolphinsin, St. Louis Ramsin ja Buffalo Billsin tähtipelaaja riehui väkivaltaisesti kuntosalilla ja hyökkäsi kohti täysin tuntematonta saliharjoittelijaa. Nyt jenkkistaran tapauksesta selvisi uusia tietoja, kun amerikkalainen media sai käsiinsä poliisin raportin Incogniton kiinniotosta.

Hyökkäyksen linjamies kertoi viranomaisille luulleensa Yhdysvaltain hallituksen seuraavan ja tallentavan kaikki hänen liikkeensä. Poliisiraportin mukaan NFL-tähti oli ”vainoharhaisessa ja sekavassa mielentilassa”.

– Incognito kertoi olleensa vain treenamassa. Sitten hän sanoi, että ”Täällä kävelee joku kaveri kuulokkeet päässään. Selaan 3. luokan NSA:n salaisia dokumentteja puhelimellani. Kukaan ei voi tulla lähelleni bluetooth-etäisyydelle tai ottaa kuvia minusta.” Kun kysyin häneltä, mitä dokumentteja hän selaa, hän väitti ettei voi puhua asiasta, poliisin raportissa kerrottiin.

Raportti valotti myös Incogniton ja tuntematton kuntoilijan selkkauksen yksityiskohtia. NFL-pelaaja oli kuulemma tuohtunut sivullisen kommentoitua jotain Incogniton mielentilasta.

145-kiloinen järkäle heitti kuntoilijaa aluksi tennispallolla ja seuraavaksi suurella käsipainolla. Käsipaino ei kuitenkaan miehen onneksi osunut häneen.

Radiotoimittaja Andy Slater jakoi poliisiraportin kokonaisuudessaan Twitterissä.

Andy Slater

@AndySlater
NEW DETAILS: Richie Incognito thought government officials were tracking and recording him, police say. Full report below.