Hymykuva: Sami Jauhojärvi haastoi Iivo Niskasen uuteen kaksintaisteluun – ”Lupaan hommata sulle joukkueen ja järjestää majotuksen täyshoidola!”

© Kuva: Getty Images
Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Iivo Niskanen haastoi Sami Jauhojärven aiemmin tänään Lahden mäkimontusta hyppytorniin juostuun Red Bull 400-ylämäkijuoksuun.

Jauhojärvi purki tuntojaan kisasta Instagramissa julkaisemansa kuvan yhteydessä ja haastoi samalla puolestaan Niskasen uuteen koitokseen.

Kuvassa Sotshin 2014 parisprintin kultamitalikaksikko poseeraa yhdessä Suomen yhdistetyn maajoukkueen Ilkka Herolan kanssa mäkimontussa kisan jälkeen.

– Pataan tuli vieruskavereilta Lahen betonissa tänään. Ja aika monelta muultaki kyllä. Kiitos Iivo Niskanen haastamisesta kisaan, Jauhojärvi kirjoittaa ja jatkaa:

– Vastahaasteena, Lahti-Hollola Jukolan kisaisäntänä, haastan sinut juoksemaan Jukolaa minun kans samale osuudele. Lupaan hommata sulle joukkueen ja järjestää majotuksen täyshoidola! Jos se siis mahtuu ohjelmaan.

Nyt jäämme odottamaan enää hiihtokuninkaamme vastausta ottaako hän haasteen vastaan ja lähtee kartan ja kompassin kanssa metsään kesäkuun puolivälissä käytävään legendaariseen suunnistuskilpailuun.

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!