Sveitsin pääsarjaseura Tigers Langnau on tiedottanut sopimuksesta suomalaishyökkääjä Erik Härkösen kanssa. Härkönen pelasi viime kaudella Salibandyliigassa Rauman SalBassa, mutta seuran kohtalona oli tippua Divariin kauden päätteeksi.

Viime kaudella 30-vuotias pelimies merkkautti tehot 16+6. Taitavan hyökkääjän palkintokaapista löytyy kolme SM-kultaa, yksi hopea ja kaksi pronssia.

Pelaajaliikenne Suomen ja Sveitsin välillä on käynyt vilkkaana viime aikoina kumpaankiin suuntaan. TPS tiedotti viime viikolla kahdesta Sveitsistä palaavasta paluumuuttajasta, kun seura julkisti Mikko Hautaniemen ja Juuso Alinin sopimukset.

Sveitsin divariin on muodostumassa yksi todellinen suomalaisseura, kun NLB:ssä pelaava Verbano ilmoitti vastikään hankkineensa Loviisan Toria edustaneen Sami Aallon. Verbano julkisti hiljattain myös Tomi Lahden ja Niko Kaerlan sopimukset, joten suomalaisten kokonaisluku seurassa on viisi, kun viime kauden suomalaispelaajista Jarmo Eskelinen ja Topi Kanervisto jatkavat joukkueessa.