TPS vahvisti ensi kauden pelaajaosastoaan kahdella paluumuuttajalla Sveitsistä. Turkulaisseuran vahvuuteen liittyvät hyökkääjä Mikko Hautaniemi ja puolustaja Juuso Alin.

Hautaniemi palaa Turkuun kuuden Sveitsissä pelatun kauden jälkeen. Ennen ulkomaille lähtöään hyökkääjä oli ehtinyt pelata Palloseuran paidassa 88 ottelua, joissa syntyi komeat 107 tehopistettä.

– Innolla olen tulossa takaisin tuttuun seuraan ja joukkueeseen, joka aidosti taistelee kotiedusta tulevalla kaudella. Sveitsiin lähdin poikana ja kotiinpaluun teen miehenä, Hautaniemi kertoo seuran verkkosivuilla.

Fyysisenä oman pään johtajana tunnettu Alin pelasi Sveitsissä puolestaan yhden kauden verran. Päätös kotiinpaluusta oli miehen mukaan helppo tehdä.

– Hienoa tulla takaisin kotiin ja pukea tuttu ja turvallinen TPS-paita päälle. Innolla odotan jo syksyn ensimmäisiä pelejä ja tavoitteet ovat korkealla niin itsellä kuin joukkueellakin, Alin sanoo.

TPS ilmoitti samaan syssyyn, että seuralla on vielä yksi pelaajasopimus julkaisematta ensi kautta ajatellen. TPS tiedottaa lähiviikkoina vielä ”kesän suurimmasta pelaajakaappauksesta.”