Tennistähden pahalla vammalla karuja seuraamuksia – ”Sitä se valitettavasti tarkoittaa”

© Kuva: Getty Images
Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Vuoden 2016 tenniksen olympiavoittajalle Monica Puigille on sattunut vastaan karun paljon epäonnea viime aikoina. Tennistähden Rooman turnauksen pilannut lonkkalihaksen vamma osottautui niin pahaksi, että naisen kisasuunnitelmat menivät uusiksi.

Kipeä lonkkalihaksen vaiva haittasi Puigin pelaamista Rooman avoimessa turnauksessa selvästi. Käytyään lääkärin puheilla puertoricolaiselle selvisi, että lepoa on edessä ainakin muutama viikko.

Väliin jäävät kerralla sekä Strasbourgin että Roland Garrosin turnaukset. Varsinkin Strasbourgin menetys harmitti 24-vuotiasta tennisammattilaista, sillä kyseisellä kilpailulla on Puigille erityinen merkitys.

– Sitä se valitettavasti tarkoittaa, että joudun jättämään ensi viikon Strasbourgin turnauksen, joka on todella lähellä sydäntäni. Se oli ensimmäinen ATP-turnaus, jonka voitin. Hyvä uutinen on se, että aikatauluni mukaan pääsen kentälle takaisin Nottinghamin nurmikolle. Odotan sitä innolla, sillä nurmikausi on suosikkiosani vuodesta, Puig hehkutti Tennis World USA:lle.

Lähde: Tennis World USA

Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!